Trump ili Biden? Zna se tko je Gazda!

1503
pregleda
Trump Biden

U tijeku su najnesigurniji predsjednički izbori u Americi i nepriznata pobjeda Joe Bidena od strane dosadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa, kao i od strane mnogih glasača, osobito kršćana, koji je smatraju neregularnom i velikom izbornom prijevarom. Donald Trump ili Joe Biden? Koji je bolji izbor za kršćane? Koji su lažni proroci prognozirali i proklamirali sigurnu Trumpovu pobjedu?

KAKO BI DJECA GLASALA?

Neki kršćani kritiziraju DonaldaTrumpa jer je većinski nažalost okružen karizmaticima koji propovijedaju lažno evanđelje prosperiteta. No, je li to dovoljan razlog da kažemo za ovog čovjeka da je loš odabir za Ameriku? Ima li netko bolji? Jesu li bolji ljevičarski demokrati i Joe Biden koji voli indirektno pipkati djevojčice, koji je obećao da će financirati klinike za abortus, koji se zalaže za LGBTIQ propagandu?

KAKO BI DJECA GLASALA?

Posted by Biblija i znanost on Tuesday, November 10, 2020

 

Svatko o Trumpu može misliti što god želi, ali ovaj čovjek je najbolji predsjednik kojeg je Amerika imala uz Johna F. Kennedya i kojeg je Amerika trenutno imala na raspolaganju.

Jedini predsjednik koji se uz Johna F. Kennedya suprotstavio globalizmu, lažnim medijima, koji se otvoreno i bez srama zalaže za zaštitu nerođenih beba, koji otvoreno uzvisuje Krista i donekle brani kršćanske vrijednosti.

Naravno, Trump nije slika nanovo rođenog kršćanina u Isusu Kristu. Nikoga nije pozvao na pokajanje od grijeha. Toga trebamo biti svjesni. Ali mi kao kršćani trebamo biti svjesni da u ovome svijetu niti ne možemo očekivati savršenu vlast koja bi provodila Božju volju i naciju pozivala na pokajanje. Takve vlasti nažalost nema. Ali na svakome od nas je odgovornost da odaberemo vlast koja će se barem donekle zalagati za kršćanske vrijednosti, koja će obraniti život nerođenih beba, koja će se suprotstaviti LGBTQ propagandi i sl.

Trump nije mesija, Trump ne može usporiti dolazak Antikrista kao što neki kršćani vjeruju. Niti jedna vlast ili pak čovjek nema autoritet da uspori ili ubrza dolazak Antikrista. Krist je jedini koji ima autoritet i koji odlučuje kada će dozvoliti Antikristu da djeluje sedam godina na zemlji. Trump nije i ne smije biti naše pouzdanje, daleko od toga, ali Trump je trenutno najbolje iz političkog svijeta što Amerika ima.

Molimo za vlast, kao što nam je Gospodin po Duhu i svom apostolu Pavlu naredio.

„Stoga, prije svega, pozivam na to da se obavljaju prošnje, molitve, zastupanja i zahvaljivanje za sve ljude, za kraljeve i za sve koji su na vlasti, da provodimo miran i spokojan život u svoj pobožnosti i čestitosti. Jer to je dobro i ugodno pred našim Spasiteljem, Bogom, koji hoće da se svi ljudi spase i dođu do spoznanja istine.“ /1. Timoteju 2,1-4

P. S. Za one koji se žele uvjeriti više u Bidenovo ponašanje i procijeniti koliko je dolično ili gnjusno, mogu pogledati dužu verziju.

BEZVODNE LJAGE KRŠĆANSTVA

Moramo se dotaknuti i poznate Trumpove zagovornice u molitvi. Pastorica i televangelistica Paula White proklamirala je Trumpovu pobjedu zazivajući anđele iz Afrike i Južne Amerike!? Za nju je Trumpova pobjeda bila gotova stvar, gotovo zapovijed samome Bogu.

Njena je mantra glasila:

„Čujem zvuk pobjede! Čujem zvuk obilja kiše! Bog kaže da je gotovo! Čujem pobjedu u sjedištu neba! Anđeli su upravo pušteni! Pušteni su iz Afrike! Dolaze iz Južne Amerike! Dolaze ovamo, u ime Isusa!“

Zatim nastavlja nizati nepovezane i nerazumljive slogove. Vrlo sablažnjivo, ne samo za nevjerne, nego i istinske vjerne.

„Ako se, dakle, sva crkva okupi na jednome mjestu pa svi govore jezicima i uđu oni koji su neupućeni ili nevjernici, neće li oni reći da MAHNITATE?“ /1. Korinćanima 14,23

Neki karizmatici očito misle da će ih Bog bolje čuti ako isprazno ponavljaju slogove i riječi. Nizanje slogova nije molitva u Duhu Svetome, nego nepovezano mantranje i vještičarenje.

Ateisti s potpunim pravom ismijavaju ovakve „kršćane“. Na YouTube možete naći urnebesne remix verzije: 1) https://www.youtube.com/watch?v=cW_7z_NBBf4; 2) https://www.youtube.com/watch?v=TSpdgev-e_4; 3) https://www.youtube.com/watch?v=KuDy6dzGLqo.

„Kada neki prorok govori u ime GOSPODINOVO pa ako to ne uslijedi i ne dogodi se, to je ono što GOSPODIN nije rekao, nego je taj prorok govorio u drskosti: nemoj ga se bojati.“ /Ponovljeni zakon 18,22

Sada kad se njena proklamacija nije ispunila, i mi s potpunim pravom možemo reći da se radi o lažnoj proročici. Ne bojte se karizmatskih proročanstava, proklamacija, kletvi, manipulativnih molitvi kojima nastoje izmamiti ishod.

„Ispraznost su vidjeli i lažno gatali govoreći: ‘GOSPODIN reče’, a GOSPODIN ih nije poslao; i naveli su druge da se nadaju da će potvrditi tu riječ. Niste li vidjeli isprazno viđenje i niste li lažno gatali kada govorite: ‘GOSPODIN to reče’, premda ja nisam govorio? Stoga ovako govori Gospodin BOG: ‘Budući da ste govorili ispraznost i laži vidjeli, zato sam ja, eto, protiv vas’, govori Gospodin BOG.“ /Ezekiel 13,6-8

To su premazanici, a ne pomazanici Božji!

„Proroci njezini premazali su ih nepromiješanom žbukom, ispraznim viđenjima i, gatajući im laži, govore: ‘Tako govori Gospodin BOG’, kada GOSPODIN nije govorio.“ /Ezekiel 22,28

„Neka vas nitko prijevarno ne zakida za vašu nagradu svojevoljnom poniznošću i štovanjem anđelâ zadirući u ono što nije vidio, isprazno se nadimljući svojim tjelesnim razumom.“ /Kološanima 2,18

„Oni su mrlje na vašim gozbama ljubavi; kada se s vama goste, bez straha sami sebe napasaju: oni su bezvodni oblaci što ih vjetrovi raznose, besplodna stabla jesenska, dvaput umrla, iz korijena iščupana, bijesni morski valovi što pjeneći se izbacuju vlastite sramote, zvijezde lutalice za koje se čuva najcrnja tama zauvijek.“ /Judina 1,12-13

Svojevremeno, negdje u 3. mjesecu ove godine, kad se pandemija počela širiti po Europi i Americi, Kenneth Copeland na sličan način je proklamirao trenutnu pobjedu nad koronavirusom, što se po svemu nije ostvarilo. Više o tome možete naći u članku: Biseri lažnih učitelja u borbi protiv koronavirusa.

Karizmatično kršćanstvo jedna je velika ljaga i sramota kršćanstva koja se sad već proširila kao kuga među kršćanima. Najbrže rastuće lažno kršćanstvo ikada. Drugo ime mu je manipulacija Bogom i vjernicima. Još jedno ime mu je emotivno kršćanstvo; bazira se na emocijama, ne na vjeri. Vjeruju onako kako se osjećaju. Ne potpadajte pod ovaj manipulativni i agresivni duh koji naređuje kako se trebate ponašati i što raditi, žele potpunu kontrolu nad Bogom, ljudima i situacijama; ne zapovijedaju samo Bogu, nego i vjernicima, a ako ih ne poslušate, na vas bacaju kletve da će vam se dogoditi zlo.

Slušajte samo glas svoga Pastira, Isusa Krista!

„BOG MI JE REKAO“ UČITELJI RAZOTKRIVENI

Pored Paule White, još neki lažni proroci koji su lažno predvidjeli Trumpovu pobjedu su sljedeći:

Pat Robertson, TB Joshua, Kat Kerr, Kenneth Copeland, Sid Roth, Jeremiah Johnson, Denise Goulet, Lou Engle, Jeremiah Johnson, Sadhu Selvaraj, Franklin Graham, Jonathan Cahn, Kim Clement.

Ovi se lažni proroci uvijek iznova dokazuju lažnima, a vi im još uvijek vjerujete?

Lažljivi duh ispunio je usta tim lažnim prorocima.

„Tada istupi jedan duh, stane pred GOSPODINA i reče: ‘Ja ću ga uvjeriti.’ I upita ga GOSPODIN: Čime?’ A ovaj odgovori: ‘Poći ću i biti lažljiv duh u ustima svih njegovih proroka.’ I reče mu: ‘Ti ćeš ga uvjeriti i uspjeti: idi i učini tako.’ Zato je sada, evo, GOSPODIN stavio lažljivoga duha u usta svih ovih tvojih proroka i izrekao je GOSPODIN zlo u pogledu tebe.“ /1. Kraljevima 22,21-23

Sad kad su pogriješili, i dalje prognoziraju odgođenu Trumpovu pobjedu. Nastavljaju se blamirati. A sigurno već imaju u pripremi izgovor za lažno proročanstvo.

„Gospodin BOG uistinu neće učiniti ništa, nego tajnu svoju otkriva svojim slugama prorocima.“ /Amos 3,7

Istina. Bog tajnu otkriva svojim pravim slugama prorocima, ne prijevarnim. Prijevarni govore iz svoga prijevarnog srca i emocije, a ne od Boga. Sami sebe otkrivaju svojim prijevarnim jezicima i neostvarenim proročanstvima.

Kenneth Copeland ismijava Bidenovu pobjedu i dalje uvjeren da se Trumpova pobjeda tek treba dokazati. Jedini koji je ovdje smiješan je Kenneth Copeland.

ZNA SE TKO JE GAZDA!

Zar ste očekivali da će pobijediti čovjek koji ovako nešto izjavljuje? Da je Bog jedini gazda od kojeg trebamo pomoć. Da je Isus Krist najpoznatija osoba ikada. Da u to nema dileme. Ne ulazeći u njegove iskrene namjere izrečenoga i osobni odnos s Bogom.

Možemo Trumpu zamjerati svašta, ali ova izjava će obilježiti povijest. Ne znamo je li itko ikada u povijesti nekog predsjedništva izjavio nešto slično? Ovoga puta nije bila samo politička borba dviju standardnih opozicija – desničara (republikanaca) i ljevičara (demokrata), nego nešto puno više od puke borbe za predsjedničku stolicu.

U svakom slučaju, Amerika ima vladara kakvog zaslužuje. Svijet ide ka sve gorem jer je tako prorečeno, stoga ne možemo očekivati da nam vlasti budu pobožne i predane Božjem vodstvu. A naše pouzdanje nikad nije u čovjeka, kneza i vladara ovoga svijeta, nego isključivo u Isusa Krista.

„Ne uzdajte se u knezove [političare, predsjednike, premijere, vlasti], ni u sina ljudskoga, U KOME NEMA POMOĆI. Iziđe iz njega duh, u zemlju svoju on se vraća; istoga dana propadnu namisli njegove. Sretan je onaj kome je pomoć Bog Jakovljev, kome je nada u Gospodinu, Bogu njegovu; Koji je načinio nebo i zemlju, more i sve što je u njemu; KOJI ZAUVIJEK DRŽI ISTINU.“ /Psalam 146,3-6

„Oči svoje podići ću prema brdima, odakle mi pomoć stiže. POMOĆ MOJA STIŽE od Gospodina, koji je načinio nebo i zemlju.“ /Psalam 121,1-2

„POMOĆ NAŠA je u imenu Gospodina, koji je načinio nebo i zemlju.“ /Psalam 124,8

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Abhishek Dabur (@jesusrealhope)

 

OD DVA ZLA, IZABERI TRUMPA!

Donald Trump svakako je bio bolji izbor za predsjednika zbog donekle zagovaranja kršćanskih vrijednosti, za razliku od Bidena koji zagovara apsolutno sve protivno kršćanskim vrijednostima. Amerikanci će ubrzo osjetiti na svojoj koži što to znači. Ne možeš imati bezbožnog vladara, a da narodu bude dobro. Niti narod može biti bezbožan, a da ima pobožnog vladara.

„Kada su na vlasti pravednici, narod se raduje, a kada zao zavlada, narod tuguje.“ /Izreke 29,2

„Kralj pravednim sudom utvrđuje zemlju, a obara je onaj koji prima darove.“ /Izreke 29,4

„Ako vladar sluša laži, sve su mu sluge opake.“ /Izreke 29,12

„Mnogi traže vlastodrščevu naklonost, ali svaka čovjekova osuda dolazi od GOSPODINA.“ /Izreke 29,26

„Zbog zloće njihovih djela iz svoga ću ih doma izagnati, neću ih više voljeti; buntovnici su svi njihovi knezovi.“ /Hošea 9,15

Naše je stajalište bilo: Od dva zla, izaberi Trumpa.

Ali žalosna realnost i moto lažnih kršćana koji se pouzdaju u čovjeka je sljedeća: Da je pobijedio Trump, Trump bi bio kralj. Sada kada je pobijedio Biden, Isus je kralj.

Isus je zauvijek naš Kralj! Volimo te, Isuse! Čekamo te, Isuse!

P. S. Neki se još uvijek nadaju preokretu, istjerivanju pravde i Trumpovoj pobjedi. Što će biti ako ostanete razočarani? Možda bi za vas trebalo vrijediti:

Od dva zla, izaberi Krista!

Više o predsjedničkim izborima i kakav bi trebao biti politički vođa možete pročitati u članku: Predsjednički izbori i lažno pouzdanje!.

Ukoliko ne vidite komentare i ne možete kliknuti Like, potrebno je napraviti sljedeće: 1. Logirati se na Facebook i omogućiti korištenje kolačića (cookies). To možete učiniti na linku: https://www.facebook.com/settings/cookie. 2. Uključiti third party cookies u svom browseru. Ako koristite Chrome, to možete učiniti na linku: chrome://settings/cookies. Uključite Block third-party cookies in Incognito.