Kako se odnositi prema transrodnosti?

2269
pregleda
transrodnost homoseksualnost
Foto: Pixabay

Istina o rodu

Transrodnost je nešto što uopće ne postoji. To je zabluda, odbacivanje realnosti i ekstremna pobuna protiv Boga Stvoritelja. Prvi zakon logike jest zakon identiteta: Ili ste XX ili ste XY. Bog je stvorio muško i žensko. To je neosporna biološka, znanstvena činjenica, i nelogično je tvrditi drugačije. To je utvrđeno genetički. To je fiziologija. To je znanost. To je realnost.

Ta ideja da ste nešto drugo, a ne ono što vam vaša biologija govori, jest društvena konstrukcija sa svrhom napada na Boga. Najveća revolucija u povijesti nije američka ni industrijska revolucija, već seksualna revolucija. Ona čini daleko najveću štetu od svih revolucija u povijesti.

Transrodnost je vrsta samoubojstva. Doslovno prestanak vašeg postojanja – na način na koji vas je Bog dizajnirao. Postoji 19 puta veća šansa da će transrodna osoba počiniti samoubojstvo. To je zato što se potpuno isključila iz stvarnosti i normalnih odnosa. To je kraj identiteta. Kraj sposobnosti da ima brak. Kraj sposobnosti da ima obitelj. Kraj da bude dio društva, kulture; da ima budućnost i svoju pripadnost. To je vrsta ekstremne izolacije, koja ne može biti ekstremnija. Ništa ne može biti ekstremnije od toga da kažete: „Nisam onaj koji zapravo jesam.“ Doslovno ste se isključili iz postojanja. Postali ste neka fantazija u svom umu.

I ovo će nastaviti eskalirati jer živimo u društvu u kojem se govori ljudima da se konstruiraju u koga god žele. Društvo je danas takvo da vam dozvoljava da sami sebe kreirate na način koji god želite. Imate svemu pristup i možete kreirati svoj vlastiti svijet, vlastitu realnost i živjeti u njoj. Primjerice, nedavno je u Australiji napravljena operacija promjene spola na 5-godišnjem djetetu. Ti roditelji moraju biti u teškom ropstvu. I kakav bi to uopće liječnik učinio takvu operaciju!?

Kako se odnositi prema transrodnim osobama?

Jedini način na koji o ovome možete iskreno govoriti u ljubavi jest da osobi kažete: Bog te je stvorio. Bog te je stvorio i želio te upravo takvog. Ne boriš se samo protiv Božje fizičke kreacije, već ono važnije, boriš se protiv Njegove suverenosti. To je rat protiv samoga Boga. Ono što zapravo govoriš jest: „Neće meni Bog govoriti tko sam. Neću dozvoliti Bogu da me definira. Ja ću biti sam svoj bog i definirati samog sebe.“ To je izopačen um, um koji uopće ne funkcionira, kao što govori Rimljanima 1.

Prema tim osobama se trebate odnositi s ljubavlju i suosjećanjem. U pitanju je praznina u srcu osobe koja ide u tom smjeru. Nedostatak voljenosti, prihvaćenosti, osjećaja željenosti, potrebe i važnosti. Zato je važno reći istinu Evanđelja u ljubavi. Morate pronaći ravnotežu između toga da osobu suočite s tom laži i zabludom i od toga ju zaštitite, a istovremeno joj pružite ljubav i potvrdu da treba biti sve ono što je Bog za nju zamislio.

Komentari

komentari