Astronomi: Sunce nije staro milijardama godina

595
pregleda

Evolucionistička teorija tvrdi kako su morale proteći mnoge godine za procese kojima je evoluirao život na ovom planetu. Prema Charles Darwinu, sve je započelo u maloj bari. A trebalo je mnogo vremena da biološki procesi postanu sve ono što vidimo danas u svijetu oko nas. Stoga su pretpostavili kako je Zemlja stara oko 4,5 milijardi godina. Sunce također mora biti jako staro. I mora omogućiti potrebnu gravitaciju kako bi se spojile sve potrebne čestice, od kojih je navodno nastala i Zemlja.

Ipak, brojni su dokazi u svemiru koji proturječe ideji kako je svemir star milijardama godina. Naročito u vezi Sunčevog sustava mnogi dokazi upućuju na to kako ne može biti star 4,5 milijardi godina kako se navodi u udžbenicima i na predavanjima.

Trojica profesora doktora astronomije i astrofizike otkrivaju znanstvene činjenice koje snažno upućuju na zaključak da Sunce nije nastajalo postupno milijunima godina, niti je staro milijardama godina, već je od Boga izravno stvoreno u dovršenom stanju prije manje od 10.000 godina, upravo kako je objavljeno u biblijskoj knjizi Postanka.

Pogledajte kratko objašnjenje u videu.

Komentari

komentari