Noino doba – napredna tehnologija i DNK modifikacija

410
pregleda

Umjetna inteligencija, genetička modifikacija, tehnologija, biotehnologija, kloniranje, demonske oblasti i komunikacija s mrtvima, veza palih anđela i moderne tehnologije, generacijski porast mutacija, ubrzano propadanje DNK nakon potopa, ledeno doba, nevjera posljednjih dana, pitanje života i smrti, i još mnoge teme pogledajte na linku iz aspekta jednog genetičara i molekularnog biologa koji vjeruje u vrhovni autoritet Božje Riječi i Isusa Krista.

Isus nam je rekao da će posljednji dani biti kao u Noino vrijeme – ono obilježava upravo visoko naprednu tehnologiju i modifikaciju DNK, putem koje su moguće nastali divovi, tzv. nefili – koji su postali moćnici, poznati i glasoviti ljudi. Jednako kao što je danas produžavanje života dostupno elitnom staležu, ali ne i „malom“ čovjeku.

Vrijeme je u Noino doba bilo toliko izopačeno da ga je Bog morao zaustaviti i uništiti iskvarenu (modificiranu) genetiku. Možete li zamisliti svijet u kojem nema nijednog vjernika osim Noe i njegove obitelji, znači njih OSMERO na cijelome svijetu? Mi se upravo krećemo u tom smjeru globalne izopačenosti i nevjere ispunjavajući Isusove riječi hoće li naći vjere na zemlji o svom povratku. Neće, kao što je nije našao ni u doba Noe i osuda je stoga bila potpuno pravedna.

Jesmo li među tih „osmero“ koji su ušli u sigurnu Arku spasenja – Isusa Krista koji nam je otvorio vrata? To je pitanje kojim se trebate baviti iznad svakog drugog. Tada sve ima savršenog smisla i nećete se plašiti strašnih kušnji koje već jesu, a i još gorih koje dolaze na svijet.

Više na vezane teme nađite na tagu: RAZVOJ TEHNOLOGIJE.

Komentari

komentari