Hrvatska 2019. službeno ulazi u CERN

1782
pregleda

Hrvatska dogodine službeno ulazi u CERN, najveći svjetski znanstveni laboratorij, iza kojeg stoje Iluminati, elita Novog svjetskog poretka, organizacija koja javno proslavlja Sotonu i to uopće ne skriva. Kako to rade, možete pogledati u isječku iznad sa proslave otvaranja najvećeg tunela na svijetu. Da se radi o sotonističkom ritualu, pokazuje simbolika puna poganskih i okultnih običaja. Tematika su Lucifer, jarac, jarčevi rogovi, demoni, pali anđeli, zombiji, žrtvovanje, promocija golotinje, nemorala i sl. Ceremoniji u Švicarskoj prisustvovali su brojni državnici, čelnici i moćnici.

„A kad Sin Čovječji dođe u slavi svojoj i svi sveti anđeli s njime, tada će sjesti na prijestolje slave svoje. I sabrat će se pred njim svi narodi, i odvojit će ih jedne od drugih kao što pastir odvaja ovce od jaraca. I postavit će ovce sebi zdesna, a jarce slijeva. Tada će kralj reći onima sebi zdesna: ‘Dođite, blagoslovljeni Oca mojega! Baštinite kraljevstvo pripravljeno za vas od postanka svijeta!’“ (Matej 25,31-34).

Što će se dogoditi njihovim tunelima i podzemnim gradovima koje si grade misleći da će se tako spasiti, govori nam biblijsko proročanstvo:

„I kraljevi zemaljski, i velikaši, i bogataši, i tisućnici, i mogućnici, i svaki rob i svaki slobodnjak — svi se posakrivaše u špiljama i po stijenama gorskim; i govorili su gorama i stijenama: ‘Padnite na nas i sakrijte nas od lica Onoga koji sjedi na prijestolju i od gnjeva Jaganjčeva. Jer dođe veliki dan gnjeva njegova i tko može opstati?’“ (Otkrivenje 6,15-17).

Veliki strah dolazi na svijet, toliki da će preklinjati da sve što su izgradili padne na njih.

Cijeli sotonistički ritual možete pogledati na linku:

Više na temu CERN-a pročitajte u članku CERN: svrha i okultna pozadina.

Komentari

komentari