Evolucija DNK ili Božji dizajn?

1353
pregleda
evolucija DNK

Evolucija DNK? DNK ne dokazuje evoluciju kao što tvrde evolucionisti. Naprotiv, DNK je najsloženija molekula u svemiru. Prosječna osoba ima 50 bilijuna stanica u svom tijelu. Ako uzmete svu DNK iz svoga tijela stala bi u dvije žličice, no ako biste ju rastegli, duljina bi joj bila od Zemlje do Mjeseca i nazad 5 milijuna puta. DNK ima najsloženiji kod u povijesti čovječanstva. Informacija DNK je toliko velika da bi ispunila Grand Canyon 40 puta. Naš nebeski Otac je to učinio. Prilično je pametan, zar ne?

David kaže: „Hvalit ću te što sam strahovito čudesno sazdan; čudesna su djela tvoja i duša moja dobro to zna“ (Psalam 139,14).

On nije imao mikroskop, a mogao je shvatiti. Izračunali su da je vjerojatnost da se DNK sastavi slučajno 1 naprama 10 na 119 tisućitu potenciju. Za usporedbu, cijeli vidljivi svemir iznosi 10 na 28-u potenciju.

DNK ne dokazuje evoluciju. DNK samo pokazuje koliko je život složen i kolike slave je dostojan naš Stvoritelj.

Današnji sustav kaže djeci da razmišljaju kritički, a onda ih uvjeravaju da sve što je živo ima zajedničkog pretka. Činjenica da postoji 20 vrsta aminokiselina koje stvaraju proteine podupire činjenicu da imamo zajedničkog Dizajnera, a ne pretka.

Kažu djeci da su čovjek i čimpanza isti srodnici, imaju čak 96% sličnosti. Ali to ne dokazuje ništa. Uzmimo za primjer oblak koji sadrži 100% vode i lubenicu s 97% vode; samo 3% razlike. Znači li to da su lubenice evoluirale iz oblaka? To je njihova logika.

Pogledajte kako Kent Hovind na humorističan način prikazuje koliko je evolucija apsurdna i bezumna teorija.

Komentari

komentari