Eurovizija 2021. – izvedba i scenografija u vlasti Zloga

2441
pregleda

Eurovizija 2021. – izvedba, scenografija i organizacija u službi Zloga.

Kao kršćani znamo da je cijeli svijet u vlasti Zloga koji upravlja apsolutno svime, od medija, televizije, znanosti, glazbe, obrazovanja, sporta itd. Ništa nas više ne može iznenaditi. Živimo u vremenu kad se bezakonje rapidno umnaža. Kao u Lotovo doba, naše se duše muče gledajući sve više sablazni oko nas.

Eurovizija kao čisti sotonski show program dobar je primjer nastranog posrtaja kulture u cjelini. Negledljivo i neslušljivo. Transrodni voditelji. Muškarci u visokim potpeticama, odjeveni i našminkani kao žene, žene kao muškarci, već uobičajena golotinja na sceni, pjesme demonske tematike i okultne scenografije, riječi pune Sotone i palih anđela…

SOTONISTIČKE IZVEDBE

Đavao se više ne skriva. Kao da izaziva Boga hvaleći se kolike su duše pod njegovom kontrolom. Prije samo 50 godina nije bilo moguće izvoditi ovakvo nešto ni blizu. Toliko je zaveo svijet da je postalo popularno služiti se sotonističkom tematikom. Nevjerojatno, ali istinito da upravo većina, naročito mladih, uživa u izvođenju pjesama direktnog sotonističkog sadržaja.

Evo nekih riječi iz pjesme „Đavao“ (El Diablo) u izvedbi države Cipar:

„Zaljubila sam se, zaljubila sam se

Dala sam svoje srce Đavlu

Odustala sam, odustala sam

Jer mi kaže da sam njegov anđeo, njegov anđeo

Večeras ćemo izgorjeti na zabavi…“

I neke riječi iz pjesme „Pali anđeo“ (Fallen Angel) u izvedbi Norveške:

„Ovdje u mraku unutar rupe u mom srcu

Borim se protiv svih svojih demona koji me pokušavaju rastrgati

I još uvijek nisam siguran što si ikad vidjela u meni

Ne, ja sam, ja sam pali anđeo

I bez obzira gdje mi je srce

Nema šanse da ću ikad dospjeti do Neba tebi…“

Ukrajina je izvodila pjesmu pod nazivom „Shum“, koja časti „vesnyanku“, tradicionalnu ukrajinsku vrstu pjesme koja uključuje proljetni ritual. Pjesma obiluje okultnom simbolikom, posvećena božici proljeća, a započinje: „Oh vesnyanka, vesnyanka, gdje si prezimila?“. Evo još nekih stihova:

„Dođi pjesmo Proljeća, dođi. Ne čekaj okolo.

Izaći ćemo van i voljeti jedno drugo.

Oh Proljeće, naša Gospođice, pogledaj u naš prozor.

Otpjevali smo svoju pjesmu i Sunce je zasjalo.

Hajde, hajde, opletimo Shum, opletimo Shum, zaplešite oko nj.

Sjetva, sjetva, sjetva, sjetva biljaka konoplje [marihuane!?],

Sjetva, sjetva, sjetva, sjetva zelenih.“

Inače, Slovenija je nastupala s pjesmom pod nazivom „Amen“ koja nije evanđeoska, ali govori o tome kako naučiti ustrajati usprkos nedaćama; naravno, nije se plasirala dalje za razliku od sotonističkih i okultističkih.

Inače, Slovenija je nastupala s pjesmom pod nazivom „Amen“ koja nije evanđeoska, ali govori o tome kako naučiti ustrajati usprkos nedaćama; naravno, nije se plasirala dalje za razliku od sotonističkih.

„I znamo da smo mi od Boga i da sav svijet leži u zlu. I znamo da je Sin Božji došao i dao nam razum da upoznamo Istinitoga. I mi jesmo u Istinitome, to jest u Sinu njegovu, Isusu Kristu. To je Bog istiniti i život vječni. Dječice, čuvajte se idolâ. Amen.“ /1. Ivanova 5,19-21

TRANSRODNA PROPAGANDA

Jeste li znali da je visoka voditeljica na Euroviziji ove godine transrodna osoba – to jest ni muško ni žensko? Rodio se kao muškarac, sa 14 godina su mu dali ženske hormone, a s 19 godina promijenio spol u ženski. Više na linku: https://www.index.hr/magazin/clanak/voditeljica-eurosonga-rodila-se-kao-muskarac-s-19-godina-postala-je-zena/2277127.aspx.

Eurovizija voditeljica transrodnost

Za Euroviziju, naročito u jednoj liberalnoj Nizozemskoj gdje se održava ove godine, ovo nije ništa čudno budući da već postoje crkve u Europi i Americi koje vode transrodne osobe. Radi se o tome što izvana možete mijenjati što god želite, ali ostaje činjenica da je u vašoj DNK zapisan XX (ženski) ili XY (muški) spol. Dakle, možete se izjašnjavati kako god hoćete ili se osjećate, ali ne možete izbrisati ono što uistinu jeste u vašoj genetici.

Iako nije stvar tjelesne naravi koliko duhovne; možete promijeniti vaš izgled, kao što ga primjerice mijenjaju brojne starlete, a i dalje unutar sebe ostati duboko nesretni i neispunjeni. Naš problem dolazi iznutra, ne izvana. Najveći problem čovječanstva je duhovna dijagnoza. Grijeh koji nas razara iznutra. Duboki psihološki (duhovni) problem – kada um odbacuje ono što jeste. Ne prihvaćate sami sebe. To nije samo problem muškaraca koji se vide ženama ili obrnuto, nego i mršavih koji se vide debelima, i lijepih koji se vide ružnima, i pametnih koji se vide glupima, i sposobnih koji se vide nesposobnima itd. Problem je u doživljaju/percepciji/viđenju samoga sebe – ta je slika vidno narušena i iskrivljena u palom grešnom svijetu kakvom živimo. Izgubili smo osjećaj za ono što je ispravno i dobro. Jedini način da ga povratimo jest primanjem Isusa Krista u naš život – tek onda možemo ljubiti sebe na ispravan način, a potom i bližnjega kao samoga sebe.

Jedino On može ispraviti ono što je narušeno, obnoviti nas, promijeniti, iscijeliti, dati nam novi život. Jedino je ispravno ono što smo u Njemu, a ne ono kako vidimo sami sebe ili kako nas vide drugi.

„Uzdaj se u GOSPODINA svim svojim srcem i ne oslanjaj se na vlastit razum. Priznaj njega na svim svojim putovima i on će usmjeravati tvoje staze.“ /Izreke 3,5-6

„Ima put koji se čovjeku čini ispravnim, ali svršetak su mu putevi smrti.“ /Izreke 16,25

„Uzdaj se u GOSPODINA i čini dobro; tako ćeš prebivati u zemlji i zaista ćeš sit biti. I raduj se u GOSPODINU, i on će ti dati po željama tvoga srca. Povjeri put svoj GOSPODINU i uzdaj se u njega, i on će to ostvariti.“ /Psalam 37,3-5

Naše mišljenje može biti uvelike pogrešno, toliko da nas odvodi na put propasti da toga nismo ni svjesni. Zato nas Božja Riječ iznova upozorava da se ne oslanjamo na vlastito mišljenje, razum, osjećaje, iskustvo. Tek kad Boga stavimo ispred svake naše odluke, postupka, riječi, misli, On će nas usmjeravati, voditi i poravnati naše staze. Tek onda možemo biti sigurni da postupamo ispravno – prema sebi i prema drugima.

SEKS, DROGA I ROCK N’ ROLL?

Za glazbenu scenu nije ništa novo da su mnogi izvođači često intoksicirani – pod utjecajem alkohola, droge, tableta, ali kad se to čini pred očima javnosti u prijenosu uživo, onda nam je jasno koliko je društvo odmaklo u besramno slobodnom ponašanju koje ne poznaje nikakve granice. Na finalnoj večeri u prijenosu uživo snimljeno je kako frontmen rock n’ roll benda pobjedničke pjesme Italije navodno šmrče drogu.

Iako ne bi bilo ništa čudno za generaciju u kojoj živimo, i kad se netko ponaša ovako kao na slikama ispod, ipak su kasnije demantirali i opovrgnuli glasine podvrgnuvši se testiranju na narkotike. Nije droga, ali dobra količina alkohola jest.

Više slika možete naći na tagu: Talijan divljao na presici: Puzao i dizao štikle pa pokazao gaćice.

ZAKLJUČNO

Kao što vidimo svijet sve više obiluje u grijehu, izopačenosti i pokvarenosti. Propagira alkohol, drogu, uklanjanje spola, razvrat, golotinju. A nada se dobru. Kontra svih prirodnih zakonitosti – nema dobra čovjeku koji sije zlo i ne odustaje. Đavao likuje i izruguje sve što je Božje, izvrće sve što se izvrnuti može sve, vara naš um od najranije dobi. Čovjek je zaveden, zarobljen, zaslijepljen, a jedini obrazac za izbavljenje iz tog mračnog začaranog kruga je pokajanje i vjera u Isusa Krista.

Više na temu glazbe i sotonizma u glazbi na tagu: SHOWBIZ.

Komentari

komentari