Dan planeta Zemlje i depopulacija čovječanstva

487
pregleda
Dan planeta Zemlje depopulacija

Danas se u svijetu slavi međunarodni Dan planeta Zemlje. Zemlja trenutno broji 7,9 milijardi ljudi. Mediji prenose: „Životinjskih vrsta sve manje, a ljudi sve više…“ Nastoji se probuditi svijest o zagađenju okoliša i klimatskim promjenama. Moćnici (filantropi) se „brinu“ za Zemlju kao da će postojati još milijardama godina. Bezbožnička religija štovanja Zemlje.

Tko se može bolje brinuti o Zemlji od onoga koji ju je stvorio? Zemlja je Božja, ali dana nama na upravljanje nad svim stvorenjima. Bog je vlasnik, mi smo Božji upravitelji. Dakle, Njemu odgovaramo, ne ljudima.

„Zemlja je GOSPODINOVA, i punina njezina; svijet i oni koji žive u njemu. Jer on ju je na morima utemeljio i na rijekama utvrdio.“ /Psalam 24,1-2

Bog nam je dao zapovijed s početka da napunimo ovu Zemlju. Jednostavno je nemoguće toliko napuniti Zemlju da postane prenapučena ili da čovječanstvo iscrpi sve njezine resurse. To je sotonska manipulacija sa ciljem provođenja depopulacije čovječanstva. A za depopulaciju morate žrtvovati jedne da biste ostavili druge na životu.

Postavlja se pitanje koga će se žrtvovati? Po kojem će se kriteriju određivati pravo na život? Tko je taj koji ugrožava ljudsku vrstu? Tko je taj koji vrši selekciju tko ima pravo na život, tko nema?

Trebamo li brinuti da će se ova Zemlja prenapučiti te neće biti dovoljno kisika, hrane, Sunčeve energije, života za svakoga? Odakle takva zabrinutost za opstanak ljudske vrste? Odakle taj strah da će Zemlja apsorbirati samu sebe? Ni manje ni više, nego Neprijatelja čovječanstva. Onoga koji mrzi čovjeka, kojemu je jedini cilj i svrha postojanja ODUZETI, UNIŠTITI, UBITI. I jako mu se žuri jer zna da nema puno vremena.

Zašto se najveći pokolj odvija upravo u majčinoj utrobi? Pa upravo zato što je sotonski cilj da čovjek uopće ne dođe na ovaj svijet, da ga nema, da nestane. Čovječanstvo neće stići uništiti Zemlju jer će prije toga uništiti samo sebe. Zato Isus kaže da kad se ne bi skratili dani, nitko ne bi ostao.

Naš problem nije Zemlja, emisija stakleničkih plinova, globalno zagrijavanje, prekomjerna potrošnja, kolaps ekosustava, onečišćenje oceana, poremećaji magnetnog polja itd. Biblija nam sve to proriče. Izgaranje 1/3 šuma i zelenih površina nam je prorečeno. Pomor 1/3 životinjskih vrsta u morima nam je prorečeno. Zagađenje 1/3 vode nam je prorečeno. Pomračenje za 1/3 nam je prorečeno. Ovo je tek početak propasti koja se ima dogoditi.

„Ljudima će srca klonuti od straha i od iščekivanja onoga što dolazi na svijet: jer će se UZDRMATI SILE NEBESKE.“ /Luka 21,26

Naš je problem grijeh zbog kojeg ćemo odgovarati pred Bogom. Naš je problem nevjera u Onoga koji nam je poslao svoga Sina da povjerujemo u Njega i imamo život vječni. Onoga koji se već žrtvovao da bismo živjeli. Jedini spas čovječanstva.

Zemlja je ionako osuđena na propast i uništenje. Ne može se održati. To nam dokazuje sustavna degradacija i entropija. Zbog čovjekovog grijeha nije programirana za vječnost. Vaši napori za održavanjem Zemlje su na razini potrage za izvanzemaljskim životom. Nikakvi novci, depopulacija ili smanjenje potrošnje fosilnih goriva ne mogu spasiti Zemlju. Veća je opasnost da će čovjek uništiti samoga sebe, a ne atmosferu i uvjete za život. Vaša briga ne treba biti Zemlja ili tijelo, nego duša – koja nije pokajana i pomirena s Bogom.

Više na sličnu temu u članku: Marš za znanost ili marš za ateizam?.

Komentari

komentari