VIDEO: Biblije Novoga svjetskog poretka

3422
pregleda

Pogledajte dokumentarac o povijesti King James verzije Biblije, i kako se razlikuje od ostalih biblijskih prijevoda koji su pisani nakon 1611. godine i zavjere iza tih mnogih verzija Biblije nastalih nakon 1611. godine.

Sotona radi iza kulisa kako bi doveo do globalne vlade i jedne svjetske religije. Dio njegovog plana je uvjeriti kršćane da svoje King James verzije Biblije pretvore u „nove i poboljšane“ verzije koje su sustavno korumpirane kako bi unaprijedile Novi svjetski poredak. Jednom kad se Božji narod duhovno razoruža, bit će nemoćni protiv neprijatelja.

Ovaj upečatljiv dokumentarni film u režiji Paula Wittenbergera istražuje bogatu tekstualnu povijest King James Biblije i razotkriva iskrivljene izvore modernih verzija. Saznajte zašto King James Biblija odgovara svim prethodnim engleskim prijevodima, dok se moderne verzije dramatično razlikuju. Promjene u suvremenim verzijama nisu slučajne. One su dio sotonskog programa koji potkopava ključna biblijska učenja i priprema populaciju za sveobuhvatnu svjetsku religiju.

„Jer svjedočim svakomu tko čuje riječi proroštva ove knjige: Ako tko ovome što nadodaje, Bog će njemu nadodati pošasti zapisane u ovoj knjizi. I ako tko oduzima od riječī knjige ovoga proroštva, Bog će mu oduzeti udio iz Knjige života i iz svetoga grada i onoga što je napisano u ovoj knjizi“ (Otkrivenje 22,18-19).

U dokumentarcu govore: Steven L. Anderson, Roger Jimenez, Dr. James White, Joel Lampe i Dr. Dennis McCain.

Napomena:

Naše preporuke za Bibliju su sljedeće:

1) Varaždinska Biblija – on line verzija: https://www.hbn.hr/.

2) Hrvatski prijevod Ivan Vrtarić. Postoji meki (40,00 kn) i tvrdi uvez (120,00 kn). Bibliju možete naručiti ovdje: zivarijec.blogspot.hr.

Ovaj prijevod Biblije rađen je sa čvrstim uvjerenjem da je tekst izvornih rukopisa Staroga i Novoga zavjeta (autografa) sačuvan u prijepisima tradicionalnoga teksta koji su nam do danas sačuvani Božjim proviđenjem, a ne da su nadahnuti i nepogrešivi bili samo izvorni rukopisi. Jer: „Riječi GOSPODINOVE su riječi čiste; kao srebro u zemljanoj peći pretopljeno, sedam puta pročišćeno. Ti ćeš ih čuvati, GOSPODINE; ti ćeš ih očuvati od ovoga naraštaja zauvijek“ (Psalam 12,6.7).
– Ivan Vrtarić, prevoditelj

Također preporučamo web stranicu Blue Letter Bible, s koje možete čitati i usporediti sve verzije Biblije, također na izvornom hebrejskom (Stari zavjet) i grčkom jeziku (Novi zavjet).

Komentari

komentari